Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-02@03:03:31 GMT

حمله سازمان‌های صهیونیست به رئیس‌جمهور آرژانتین

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۶۰۳۳۵

حمله سازمان‌های صهیونیست به رئیس‌جمهور آرژانتین

به گزارش فارس، سخنان «آلبرتو فرناندیز» رئیس‌جمهور آرژانتین درباره تعداد قربانیان شیوع ویروس کرونا و مقایسه آن با قربانیان ادعایی واقعه هلوکاست، خشم سازمان‌های صهیونیستی را برانگیخته است.

به نوشته پایگاه خبری دنیا الوطن، او چندی پیش در نشست کشورهای آمریکای لاتین و حوزه کارائیب گفته بود: «هنوز نمی‌دانیم چه تعداد افراد در جریان شیوع این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته سازمان ملل بین شش الی ده میلیون نفر جان باخته‌اند. عدد دقیقی نداریم، اما به هر حال می‌دانیم که این بیماری به اندازه یک تا دو هلوکاست را کشته است.»

«آلبرتو فرناندیز» سه ماه پیش نیز در گفت‌و‌گو با رادیو «کان ووس»گفته بود: «بیش از شش میلیون نفر جان خود را بر اثر کرونا از دست داده‌اند. تقریبا به تعداد افرادی که در هلوکاست کشته شدند و ما هیچ زمانی آن‌ها را فراموش نمی‌کنیم.»

این سخنان او موجب عصبانیت سازمان‌های صهیونیستی در آرژانتین شده است و آن‌ها از این موضوع خشمگین هستند که چرا وی کشته شدگان [ادعایی] هلوکاست را با جان باختگان کرونا یکی دانسته است.

در این رابطه سازمان یهودیان آرژانتین (DAIA) در بیانیه‌ای که در صفحه توئیتر خود منتشر کرد، آورده است: «ما به عنوان یک سازمان حقوق بشری از رئیس‌جمهور فرناندیز سخن غیر شایسته شنیده‌ایم. سازمان ما این سخنان را رد می‌کند. هلوکاست فاجعه‌ بی همتایی است که نباید با هیچ واقعه‌ای مقایسه شود.»

«بی‌نای بی‌ریث» دیگر سازمان صهیونیستی نیز در صفحه توئیتر خود مدعی شد که سخنان رئیس‌جمهور آرژانتین غیر قابل قبول است و نشانه عدم احترام به قربانیان هلوکاست به شمار می‌رود.

سازمان صهیونیستی «اتحادیه ضد افترا» (مستقر در نیویورک) نیز سخنان آلبرتو فرناندیز را به باد انتقاد گرفته و آن را بی احترامی به جامعه یهودیان دانسته است.

در تاریخ ۲۵ مرداد نیز سخنان «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در سفر خود به آلمان درباره هلوکاست، موجب عصبانیت صهیونیست‌ها شده بود. 

در جریان این سفر و در کنفرانس خبری مشترک محمود عباس و «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان، یکی از خبرنگاران حاضر از محمود عباس سؤال می‌کند که آیا آماده است از طرف مردم فلسطین در برابر رژیم صهیونیستی و آلمان بابت حمله مذکور عذرخواهی کند و در کشف زوایای پنهان آن سهیم باشد.

محمود عباس در پاسخ به سؤال این خبرنگار، اشاره می‌کند که از سال ۱۹۷۴ تا امروز رژیم صهیونیستی ۵۰ هلوکاست در ۵۰ روستای فلسطین انجام داده و روزانه با ارتش خود فلسطینیان را می‌کشد. 

این مسأله به بحران دیپلماتیک میان رام‌الله و برلین تبدیل شد و صهیونیست‌ها یکدست علیه محمود عباس انتقاد کردند. 

این موارد به خوبی نشان می‌دهد که محافل صهیونیستی تا چه میزان موضوع هلوکاست و قربانیان ادعایی آن را یک موضوع حیثیتی و خط قرمز خود می‌دانند و تاب تحمل کوچکترین سخنی برخلاف روایت دروغین خود را ندارند. آن‌ها حتی مقایسه تعداد قربانیان کرونا با کشته شدگان هلوکاست را بر نمی‌تابند و آن را نشانه‌ای بر کم اهمیت جلوه دادن هلوکاست می‌دانند.

از سوی دیگر علاوه بر میلیاردها دلاری که کشورهای غربی به بهانه هلوکاست به صهیونیست‌ها به عنوان غرامت می‌پردازند، این واقعه اغراق شده بهانه‌ای است تا حفظ موجودیت رژیم صهیونیستی به عنوان وظیفه ذاتی دول غربی تعریف شود و همزمان بهانه‌ای باشد تا صهیونیست‌ها تحت لوای آن ظلم به فلسطینی‌هایی که هیچ ارتباطی به هلوکاست ندارند را ادامه دهند.

انتهای پیام/.

منبع: الف

کلیدواژه: صهیونیست ها رئیس جمهور محمود عباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۰۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم‌گیری تل‌آویو درباره تبادل اسرا و حمله به رفح طی ۲ یا سه روز

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، رسانه های صهیونیستی گزارش دادند که بر اساس برآوردهای ارتش رژیم صهیونیستی، این رژیم طی ۲ یا سه روز آینده در خصوص توافق تبادل اسرا یا حمله به رفح تصمیم گیری می کند.

این در حالی است که رژیم صهیونیستی در حال حاضر از یک سو به دلیل طولانی شدن جنگ علیه غزه و عدم تحقق اهداف از پیش تعیین شده در این باریکه و از سوی دیگر به دلیل فرسوده شدن نظامیان اشغالگر و عدم توانایی در آغاز یک حمله دیگر به ویژه در شهر رفح در بن بست دو جانبه ای قرار دارد.

در همین راستا روز گذشته رسانه های خبری گزارش دادند که نظامیان صهیونیست از پیروی از دستورات فرماندهان ارشد برای تهاجم زمینی به رفح خودداری می‌کنند.

این خبر را رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد و البته دلیل اصلی این امتناع از جنگ را خستگی عناصر صهیونیست عنوان کرد و گزارش داد که این نظامیان پس از نزدیک به هفت ماه جنگ احساس می‌کنند که دیگر قادر به ادامه نیستند.

شبکه ۱۲ عبری نیز گزارش داده است که در مجموع ۳۰ عنصر صهیونیست از اجرای دستورات ارتش برای حمله زمینی به شهر رفح خودداری کرده‌اند.

عبداللطیف القانوع سخنگوی حماس پیشتر گفته بود: خواسته های مقاومت شروط غیرقابل انجام نیست بلکه خواسته های مشروعی است که میانجی‌گران آن را درک می کنند.

وی افزود: هیچ توافقی مادامی که خواسته های عادلانه ملت ما شامل برقراری آتش بس، خروج اشغالگران و بازگشت آوارگان محقق نشود، موفق نخواهد شد.

کد خبر 6092715

دیگر خبرها

  • چرا سران تشکیلات خودگردان از «طوفان الاقصی» خشمگین هستند؟
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح، فاجعه انسانی خواهد بود
  • حمله‌های هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی علیه غزه و لبنان
  • لحظه عملیات گردشگر ترکیه‌ای علیه نظامی صهیونیست+ فیلم
  • پیام «القسام» به خانواده‌های اسرای صهیونیست
  • حمله کارشناس صهیونیستی به دولت قطر/ قطر دشمن اسرائیل است
  • رئیس جمهور هفته آینده به قم سفر می‌کند
  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رئیس جمهور
  • تصمیم‌گیری تل‌آویو درباره تبادل اسرا و حمله به رفح طی ۲ یا سه روز
  • حمله نظامیان صهیونیست به کرانه باختری